sqinno

Trainingen

Het succes van je organisatie hangt voor een groot deel af van de kennis en vaardigheden van de medewerkers. Hoe zet je de OBSERV zo effectief mogelijk in om er het maximale uit te halen? Naast de basistraining die je gratis krijgt bij aanschaf van een OBSERV kun je ook een uitgebreide vervolgtraining bij ons boeken.

Photo

BASIS/OPFRISTRAINING: STANDAARD bij aankoop van de OBSERV

Bij aankoop van een OBSERV ontvang je altijd een training bij de installatie op locatie. Hierin leggen we je uit hoe je de OBSERV moet bedienen, doen we een aantal proefsessies en geven we je handige tips & tricks die je direct kunt gebruiken tijdens jouw aankomende huidanalyses. Werk je al met de OBSERV en zou je nogmaals alle functies willen doornemen? Dan kun je deze training ook als opfristraining boeken.

Training locaties: Soest -- Uw locatie -- Online (d.m.v. Zoom of Teams)

observ-series.jpg

training: huidanalyse in de praktijk

Hoe zet je je OBSERV zo effectief mogelijk in voor een optimaal rendement? De OBSERV is een bron van informatie. Jullie hebben alle kennis in huis om te begrijpen wat er zich afspeelt op de beelden, maar hoe kun je deze informatie vertalen naar een begrijpelijk verhaal voor je cliënten? En hoe kun je zorgen dat de cliënt gemotiveerd wordt om met jouw advies aan de slag te gaan? In deze vervolgtraining gaan we dieper in op hoe je de OBSERV effectief in je dagelijkse routine verwerkt en hoe je met een sterke klantbeleving je klanten kunt binden aan je bedrijf. Je leert je kennis op een effectieve wijze toe te passen, waarbij een eerlijk en correct advies altijd vooropstaat. Dit resulteert direct in een verhoging van de klanttevredenheid, concurrentiekracht en natuurlijk je omzet.

Training locaties: Soest -- Uw locatie -- Online (d.m.v. Zoom of Teams)

aanvragen

HEB JIJ BEHOEFTE AAN EEN TRAINING?

Wil je meer weten over de bediening van de OBSERV? Of wil je weten hoe je de OBSERV het beste kunt inzetten tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden? Vraag dan via onderstaand formulier een training aan. Het helpt ons ook als je kort toelicht waarom je de training graag zou willen volgen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.